Workshop zang, piano & compositie

Voor deze workshop nodigen we mensen uit die meer willen halen uit hun compositorische en vocale kwaliteiten, eventueel zichzelf begeleidend op piano.

Zang en piano

Het doel is om tot een groter inzicht te komen als muzikant/componist. Simone kan je alles leren op het gebied van zang en Karel leert je hoe je op jouw eigen niveau het beste resultaat kunt bereiken met je pianospel. Samen leren ze je de belangrijke aspecten van het componeren, de opbouw van een stuk: van een ruw idee tot een complete compositie.

Voor beginners én gevorderden

De manier van lesgeven is geheel gericht op jouw niveau en muziekrichting. Geschikt dus voor beginners maar ook als je al meer ervaring hebt met zingen, pianospelen of componeren. Voor de pauze wordt er aandacht besteed aan techniek en interpretatie, na de pauze volgt de workshop componeren waarvoor je je als actief deelnemer kunt inschrijven. Je kunt dan bijvoorbeeld een zelf gecompononeerd stuk meenemen waarin je tijdens het schrijf-proces ergens bent blijven steken, wij kunnen je tips geven hoe je ermee verder kunt om het toch te laten werken.

Klik voor informatie